Billedet ovenfor: Ole Thestrup fra prisuddelingen

Den 69-årige skuespiller Ole Thestrup modtog for nyligt Danmarks ældste og fineste skuespilpris. Prisen er også kendt som ’Lauritzen-prisen’ og bliver uddelt i samarbejde med Lauritzen Fonden. Prisen gives på baggrund af ’store, kunstneriske præsentationer på de danske scener, på TV eller film’. Sammen med sin pris modtog Ole Thestrup foruden sine 250.000 kroner også 50.000 kroner til støtte af et værdigt socialt formål, som har en personlig betydning for ham. Eftersom det ligger Ole Thestrups hjerte meget nært, at hjælpe andre mennesker ud af deres misbrug, valgte han at donere disse penge til os her på Behandlingscenter Stien.

Stor betydning for os

Vi er både meget berærede og taknemmelige, men også stolte over, at have modtaget donationen på de 50.000 kroner af Ole Thestrup. Det er nogle penge, der vil få en rigtig stor betydning for andre menneskers vej tilbage til livet. Vores mål har hele tiden været, at danne nogle trygge og professionelle rammer om et velfungerende og respekteret behandlingscenter. Vi ønsker anonymt at hjælpe alle vores klienter, uanset deres historie, livserfaring og nuværende sociale status, med at få glæden tilbage i livet gennem en professionel rehabilitering af afhængighed, hvad end der er tale om medicin afhængighed eller alkoholafhængighed. Derfor er det også en stor ære og en fantastisk hjælp, at have modtaget denne donation af Ole Thestrup, der med det samme vil blive brugt på at hjælpe andre.

En fantastisk følelse at kunne hjælpe andre

Under uddelingen af Ole Thestrups skuespilpris fortalte han, hvor fantastisk en følelse det er, at kunne hjælpe andre. Selv har han brugt en stor del af sin fritid på at hjælpe mennesker, der står i den samme situation, som han selv gjorde for over 20 år siden, hvor han var afhængig af alkohol. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på Behandlingscenter Stien, er helt enige med Ole Thestrup i denne udtalelse. Vi deler den samme følelse, når vi hver dag gør en indsats for at hjælpe andre ud af deres misbrug. For som Ole Thestrup også selv udtalte til prisuddelingen, så er det den største gave at være kontinuerligt ædru.

Vi ønsker Ole Thestrup et stort tillykke med den velfortjente pris og et fortsat held og lykke med hans fremtidige karriere.

Du kan læse meget mere om os og vores afhængighedsbehandlinger under siden Hvem er vi?