PERSONALET

Ledelse;

Michael Knudsen, Centerleder

Selvstændig siden 1983 (herunder siden 2006 på STIEN). Uddannet kognitiv behandler gennem flere kompetencegivende kurser, herunder med specialiseret tilgang til borgere dobbeltdiagnoser. Har derudover medicinhåndteringskursus samt uddannelse som NADA- akupunktur. Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser.

Per Nicolaisen, souschef

Erhvervsleder gennem 15 år (herunder siden 2015 på STIEN). Uddannet coach og kognitiv behandler gennem flere kompetencegivende kurser. Har derudover medicinhåndteringskursus samt uddannelse som NADA- akupunktur Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser.

Administration;

Vivi Petersen, administrationschef

Uddannet i administration. Har arbejdet som administrationsansvarlig på STIEN siden 2006. Er derudover uddannet som kognitiv behandler og coach. Har derudover medicinhåndteringskursus og uddannelse som NADA- akupunktur. Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser.

Helle Palle, administrationsmedarbejder      

Uddannet i administration og som klinikassistent. Har været tilknyttet STIEN siden 2014. Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser.

Rita Lage, administrationsmedarbejder

Uddannet i IT-support og administration. Har været tilknyttet STIEN siden 2013. Har medicinhåndteringskursus. Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser.

Ejner Albertsen, pedel / ejendomsinspektør

Har bl.a. erfaring fra 21 år som teletekniker ved TDC. Har derudover arbejdet i 12 år som entrepriseleder ved Arkil. Tilknyttet STIEN siden 2017.

Sundhedsfagligt team;

Laurids Laursen Bjerre, psykiatrisk konsulent og virksomhedsansvarlig læge

Speciallæge i almen medicin og psykiatri. Har erfaring som psykiatrisk overlæge igennem adskillige år.

Stefan Schæfer, lægekonsulent

Speciallæge i almen medicin med adskillige år som specialiseret i misbrugsbehandling.

Ingelise Vilhelmsen, sygeplejerske

Uddannet sygeplejerske. Har stor erfaring indenfor medicinhåndtering og instrukser for sundhedsfaglig dokumentation. Har derudover erfaring som ledende sygeplejerske.

Susanna Risbjerg Tønnesen, sygeplejerske

Uddannet sygeplejerske. Har været tilknyttet STIEN siden 2018 som ansvarlig for bl.a. medicinhåndtering samt almen sundhedsfaglige forhold. Har erfaring fra sygeplejefagligt arbejde i Psykiatrien.

Tværfagligt team;

Tom Hudecek, behandler

Uddannet som kognitiv misbrugsterapeut. Er derudover uddannet som krop- og gestaltterapeut. Har mere end 25 års erfaring i behandling af målgrupper med misbrug såvel som antisocial adfærd. Har bl.a. stor erfaring som tidl. rådgiver for indsatte i fængsler ift. især kriminalitetspræventiv terapi. Kursus i NADA-akupunktur forventes afsluttet i løbet af foråret 2018.

Torben Jensen, behandler*

Uddannet krop- og gestaltterapeut, familieterapeut (SIF-uddannelse samt Kempler), misbrugsterapi og supervisor. Er derudover uddannet som krops- og ernæringsterapeut. Er uddannet i NADA-akupunktur. Har været tilknyttet STIEN 2006.

Lars Braun Boysen, rådgiver / vagt / omsorgsmedarbejder

Uddannet ambulanceredder. Har derudover medicinhåndteringskursus samt er uddannet NADA-akupunktur.  Har været tilknyttet STIEN siden 2016. Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser.

Thomas Juul, rådgiver / vagt / omsorgsmedarbejder

Uddannet journalist med brugerbaggrund fra STIEN. Har været tilknyttet STIEN siden 2016. Har medicinhåndteringskursus samt er uddannet NADA-akupunktur. Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser.

Jeanette Pedersen, rådgiver / vagt / omsorgsmedarbejder

Uddannet social- og sundhedshjælper (Social- og sundhedsskolen Syd, 2008). Derudover uddannet Servicesekretær (IBC Kolding, 2016). Har været tilknyttet STIEN siden 2017. Har internt kursus i medicinhåndtering, men eksternt påbegyndes snarest. Er uddannet i NADA-akupunktur.

Per Steffen Balsvard, rådgiver / vagt / omsorgsmedarbejder

Uddannet i ledelse og som grafisk trykker. Har været tilknyttet STIEN siden 2016. Har brugerbaggrund fra STIEN. Er uddannet NADA-akupunktur. Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser. Har internt kursus i medicinhåndtering, men eksternt påbegyndes snarest.

Tina Sørensen, rådgiver / vagt / omsorgsmedarbejder

Uddannet socialrådgiver. Har været tilknyttet STIEN siden 2016. Er uddannet NADA-akupunktur. Har internt kursus i medicinhåndtering, men eksternt påbegyndes snarest.

Morten Jensen, rådgiver / vagt / omsorgsmedarbejder

Uddannet i økonomi- og administration. Fastansat på STIEN i 2017 efter praktikforløb. Har internt kursus i medicinhåndtering, men eksternt påbegyndes snarest. NADA-akupunktur.

Nils-Ole Paulin, rådgiver / vagt / omsorgsmedarbejder

Uddannet skolelærer. Fastansat på STIEN i 2018. Håndterer primært undervisning og sociale eksklusionsforløb ift. borgere indskrevet i forsorg.

Eia Thomsen, rådgiver / vagt / omsorgsmedarbejder / tilkaldevagt

Baggrund som socialrådgiver og har arbejdet med socialfaglige problemstillinger siden 1993 i bl.a. fagforening og et jobcenter. Har derudover voksenpædagogisk uddannelse ved VUC-Fredericia. Har været tilknyttet STIEN siden 2016. Er uddannet NADA-akupunktur. Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser. Har internt kursus i medicinhåndtering, men eksternt påbegyndes snarest.

Inge Linnet, rådgiver / omsorgsmedarbejder

Uddannet socialpædagog, sorgterapeut og NLP-behandler. Har været tilknyttet STIEN siden 2016.

Er uddannet i ACT-metoder med fokus på borgere med dobbeltdiagnoser.

Lars Mikkelsen, rådgiver / vagt / omsorgsmedarbejder

Derudover er følgende eksterne aktuelt tilknyttede;

Jette Kobber, HR-diplomuddannelse, tilknyttet HR-konsulent

Thomas Banke, tilknyttet som ekstern ledelseskonsulent med arbejdsopgaver

Kurt Mølgaard, privatpraktiserende psykiater

Camilla Grønlund, privatpraktiserende psykolog

Derudover er der tilknyttet to eksterne IT-specialister, Morten Knudsen og Jakob Ladingkær

70 20 72 70

Døgn telefon

Behandlingscenter Stien

Centralt beliggende i Danmark ligger Behandlingscenter STIEN omgivet af skøn natur, der danner nogle rolige rammer. Her arbejder vi professionelt og anonymt med afhængighed af alkohol og medicin.

70 20 72 70 - [email protected]

Følg os
Behandlingscenter Stien på FindOpholdssteder.dk