Facebook
Anonym Behandling

Anonym behandling

Hos Behandlingscenter STIEN har du mulighed for anonym behandling. Vi giver dig muligheden for at finde vej ud af misbruget i rolige omgivelser uden fordømmelse. Når du kontakter os behandler vi din henvendelse med fuld fortrolighed, og det er naturligvis også uden nogen form for binding.

Telefonisk rådgivning uden binding

Hvis du har behov for at tale om din situation og måske blive klogere på, om du har brug for behandling, så kan du altid ringe på 70 20 72 70. Vores telefon har åbent hele døgnet, og her kan få uforpligtende og 100 % anonym rådgivning. Vores professionelle misbrugsbehandlere kan hjælpe dig med at skabe et overblik over dine muligheder. Vi rådgiver også om økonomisk støtte til behandling.
Vi spørger ind til din situation i forhold til din afhængighed, misbrug og anden brug af rusmidler eller medicin, men vi arbejder uden indberetningspligt til offentlige instanser, familie eller arbejdsgiver.

Anonym misbrugsbehandling

Plads til anonym behandling men også plads til pårørende hvis det ønskes

Det er op til dig, om du ønsker fuld anonymitet, eller om familie og pårørende skal have del i forløbet. For mange er de pårørende en vigtig del af livet og dermed også behandlingen. Vi tilbyder derfor også en række ydelser til familie og andre pårørende under behandlingen, hvis det ønskes. På den måde kan sygdommen bliver lettere at forstå og håndtere for alle involverede parter.

Vi tager altid udgangspunkt i din situation og dine ønsker. Forløbet såvel som graden af anonymitet i forløbet afgøres 100 % af dig. Vi er et velfungerende og respekteret misbrugscenter i idylliske omgivelser med fokus på individuel hensyntagen og tæt opfølgning.

Ønsker du at høre mere om anonym behandling? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 20 72 70 eller gennem kontaktformularen på siden.

Du kan også booke et helt uforpligtende, anonymt og gratis forbesøg her.