Facebook
Ambulant behandling / dagbehandling

Ambulant behandling / dagbehandling

STIEN tilbyder ambulante behandlingsforløb både Øst og Vest for Storebælt.

Vi samarbejder bl.a. med Føniks Misbrugsbehandling, som udbyder dagbehandling i centrum af København efter mange af de samme behandlingsprincipper som STIEN.

Et ambulant behandlingsforløb varer typisk mellem 6-7 uger med fremmøder tre gange om ugen og evt. yderligere individuelle samtaler efter behov.

Det kan i nogle tilfælde kombineres med døgnbehandling, såfremt det vurderes at være hensigtsmæssigt i den første del af forløbet.

Ambulantbehandlingen på STIEN er fleksibel, hvilket betyder at den til enhver tid kan tilpasses den enkeltes daglige forpligtigelser. Men udgangspunktet for aktiviteterne er fra sen eftermiddag / tidlig aften og tre timer frem, tre dage om ugen.

STIENs ambulantbehandling håndteres at nogle af de mest erfarne og fagligt kompetente behandlere. De har mulighed for at samarbejde med vores personale i døgnbehandlingen, således at vi til enhver tid kan

Vi tilbyder også ambulant pårørendebehandling. Det er ofte forløb á fem ugers varighed med fremmøde en til to gange om ugen.

Prisen på et ambulant behandlingsforløb afhænger ofte af den enkeltes behov.

Hvis du er interesseret i at høre mere om ambulantbehandling er du velkommen til at kontakte STIEN.